0108 333 930 yhteys@ekosiivous.fi

EKOSIIVOUS OY

ERIKOISSIIVOUKSEN AMMATTILAINEN

EKOSIIVOUS – PALVELUT

PERUSSIIVOUS
lattian-peruspuhdistus

PERUSSIIVOUS

Kun kiinteistö tai toimisto tarvitsee tehopuhdistusta lattiasta kattoon, annamme palvelullemme kiinteän hinnan. Teemme tarkan tarvekartoituksen asiakkaan kanssa ja sovimme etukäteen esimerkiksi lattian suojauskäsittelystä tai hajusteettomien kemikaalien käytöstä. Osaamme myös kertoa riittääkö pelkkä perussiivous vai tarvitaanko vaikkapa lattian hiontaa ja uudelleen pinnoittamista tai katon maalaamista.

OTA YHTEYTTÄ!

IKKUNANPESUT
ikkunanpesut_ekosiivous

IKKUNANPESUT

Käytössämme ovat kaikki nykyaikaiset ikkunanpesutekniikat ja menetelmät. Erilaisten nostimien käyttö on meille tuttua ja osaamme etukäteen määrittää millaista nostinta tarvitaan. Käytämme myös pitkiä jatkovarsia ja ultrapuhdasta vettä ulkoikkunoiden ja julkisivujen pesemiseen. Poistamme myös lasikorroosiota ja vaikeita valumajälkiä hiomalla ikkunan kirkkaaksi. Meiltä onnistuvat myös lasipintojen suojauskäsittelyt.

OTA YHTEYTTÄ!

LATTIOIDEN PERUSPESUT, PINTAPESUT JA VAHAUKSET
puulattian_peruspuhdistus

LATTIOIDEN PERUSPESUT, PINTAPESUT JA VAHAUKSET

Teemme perussiivoukset kaikille lattiamateriaaleille ammattitaitoisesti ja tehokkaasti. Palvelemme joustavasti kaikenkokoisten lattia-alueiden perussiivoustarpeissa.

Poistamme vanhat vahat tai pinnoitteet kokonaan tai tarpeen mukaisesti ennen uudelleen vahausta tai pinnoitusta. Valitsemme käytettävät menetelmät, kemikaalit, vahat ja pinnoitteet tarkan kartoituksen jälkeen ja tietysti asiakkaan toiveita kunnioittaen.

Palveluihimme kuuluvat myös kemikaalittomat puhdistukset.

OTA YHTEYTTÄ!

RAKENNUKSEN LOPPUSIIVOUS JA RAKENNUSAIKAINEN SIIVOUS
rakennuksen-loppusiivous

RAKENNUKSEN LOPPUSIIVOUS JA RAKENNUSAIKAINEN SIIVOUS

Puhdistamme uudisrakennuksen tai peruskorjatun kiinteistön nopeasti. P1 luokan puhdistaminen on meille myös tuttua. Teemme eri lattiamateriaaleille ammattitaitoisen käyttöönottopuhdistuksen ja tarvittavan suojauskäsittelyn, myös luonnonkivilattioille.

Rakennusaikaisessa siivouksessa käytämme tehokkaita ja nykyaikaisia välineitä ja ehkäisemme näin rakennuspölyn leviämistä. Osaamme huoltaa keskusimurijärjestelmät ja toimittaa tarvittavat kohdepoistojärjestelmät pölyävien työvaiheiden ajaksi.

OTA YHTEYTTÄ!

KIVILATTIOIDEN KUNNOSTAMINEN
kivilattian-kunnostaminen

KIVILATTIOIDEN KUNNOSTAMINEN

Pystymme ennallistamaan erilaisten kivilattioiden ja -tasojen kuluneet pinnat. Käytämme eri valmistajien timanttihionta menetelmiä ja suojauspinnoitteita.

Tarjoamme myös luonnonkivilattioiden hoito-ohjelmia, kiillotuksia ja kristallointi käsittelyitä.

Keraamisille kivipinnoille voidaan toteuttaa myös erilaisia hiontakäsittelyitä, peruspuhdistuksia, liukkaudenestoa ja suojauskäsittelyitä.

OTA YHTEYTTÄ!

PUULATTIOIDEN KUNNOSTAMINEN
puulattian-kunnostaminen

PUULATTIOIDEN KUNNOSTAMINEN

Lakatun puulattian kunnostaminen voidaan toteuttaa erilaisiin tarpeisiin. Lattiaan voidaan tehdä uudelleen lakkaus myös ilman hiontaa jos halutaan tehdä budjettiystävällinen ratkaisu.

Tai jos lakatun puulattian kunto halutaan pitää koko ajan helppohoitoisena ja ulkonäkö edustavana, pinnoite uudistetaan säännöllisesti ja sen ei anneta kulua puhki.

Perushionnassa kaikki vanha pinnoite poistetaan, naarmut hiotaan tasaisiksi, vaurioituneet osat puulattiasta vaihdetaan, kolot ja saumat täytetään sävytetyillä puukiteillä. Tämän jälkeen lattia pinnoitetaan etukäteen sovitulla pinnoitteella.

Pinnoitamme myös urheilulattioita ilman hiontaa jos hionta ei ole välttämätöntä.

Öljylattioiden käsittelyistä meillä on pitkä kokemus ja käytämme vain tarpeeseen sopivaa käsittelymenetelmää. Kerromme kartoitusvaiheessa asiakkaalle eri vaihtoehdoista lattian käsittelemiseen.

OTA YHTEYTTÄ!

TEKSTIILILATTIOIDEN PUHDISTAMINEN
tekstiililattian-pesu-ekosiivous

TEKSTIILILATTIOIDEN PUHDISTAMINEN

Tekstiililattiat poikkeavat muista lattiapintamateriaaleista. Veden ja kemikaalien käytön pitää olla puhdistuksen aikana hyvin hallittua.

Hallitsemme kaikki tekstiililattioiden puhdistusmenetelmät; painehuuhtelu, kuivapesu, vaahtopesu, kapselointipesu, tekstiililaikkapesu.

Puhdistamme ammattitaitoisesti myös kaikki irtomatot, aidot matot, käytävämatot.

Ammattitaitoinen ja turvallinen tahranpoisto on osaamisaluettamme.

Tarjoamme myös likaa hylkiviä käsittelyitä, antistaatti- ja palosuojauskäsittelyitä asiakkaidemme tarpeiden mukaisesti.

OTA YHTEYTTÄ!

YLÄPÖLYJEN POISTAMINEN
ylapolyjen-poisto

YLÄPÖLYJEN POISTAMINEN

On yksi merkittävistä siivousalan asioista jolla on vaikutusta sisäilman laatuun. Vaikka tasopinnat, kalusteet ja lattiat olisivat erittäin hyvin siivottuja, kiinteistön ja huoneistojen ylärakenteista irtautuu ilmavirtojen mukana pölyjä ja epäpuhtauksia hengitettävään sisäilmaan.

Poistamme yläpölyt kaikenlaisista kohteista tehokkaasti, myös elintarviketeollisuuden tai tapahtuma-areenoiden kiinteistöistä.

Käytämme pölyjen poistossa H-luokan imureita joissa on hepasuodattimet ja tarvittaessa alipaineistamme tilan pölyjen leviämisen estämiseksi.

OTA YHTEYTTÄ!

LINOLEUMI-, MUOVI- JA MUIDEN LATTIOIDEN PU-PINNOITUS
vinyylimaton-pu-varjays-siivouspalvelut

LINOLEUMI-, MUOVI- JA MUIDEN LATTIOIDEN PU-PINNOITUS

Lattian PU-pinnoituksella tarkoitetaan lattiamateriaalin suojaamista polymeerikalvolla, joka on yleensä polyuretaanipohjainen lattiapinnoite. Sitä ei voida poistaa peruspuhdistuksella ja se on pitkäikäinen pinnoite. Se on tehdasasennuksena useimmissa uusissa joustavissa lattiamateriaaleissa (vinyyli, linoleumi, puu).

Mikään ei ole ikuista ja PU-pinnoitteen uusiminen on hyvä vaihtoehto vahaamiselle ja vahanpoistolle, silloin kun kulununeen lattian hoidettavuutta ja ulkonäköä halutaan parantaa ja elinkaarta pidentää.

PU-pinnoitteet ovat huomattavasti kulutusta kestävämpiä ja helppohoitoisempia lattiapinnoitteita kuin vahat.

OTA YHTEYTTÄ!

KEITTIÖIDEN PERUSSIIVOUS
keittioiden-siivous-ekosiivous

KEITTIÖIDEN PERUSSIIVOUS

Suoritamme pienen tai suuren keittiön täydelliset perussiivoukset tai kevyemmät puhdistukset nopeasti ja joustavasti. Annamme kiinteän hinnan palvelusta etukäteen asiakkaan kanssa tehdyn kartoituksen jälkeen.

Teemme tarvittaessa desinfiointikäsittelyt turvallisesti ja ammattitaidolla.

OTA YHTEYTTÄ!

HOMEPÖLYSIIVOUS
homepolyjen-poisto-ekosiivous

HOMEPÖLYSIIVOUS

Suoritamme kiinteistön, tilojen tai irtaimiston homepölysiivoukset viimeisimmän tutkimustiedon mukaisesti. Seuraamme säännöllisesti Työterveyslaitoksen, THL:n ja muiden yhteisöjen tiedottamista asiasta.

Käytämme H-luokan pölynimureita, laadukkaita mikrokuitupyyhkeitä ja HEPA-suodattimilla varustettuja alipaineistajia ja ilmansuodattimia työssämme.

Varastoimme puhdistetun irtaimiston tarpeen mukaan eristettyyn ja puhdistettuun tilaan odottamaan kohteeseen kuljettamista

OTA YHTEYTTÄ!

HAJUN POISTAMINEN JA DESINFIOINTIKÄSITTELYT
hajun-poistaminen-ekosiivous

HAJUN POISTAMINEN JA DESINFIOINTIKÄSITTELYT

Vieras tai epämiellyttävä haju on yksi kiinteistön ongelman indikaattoreista. Jotta hajuhaitta saadaan poistettua, pitää hajunlähde selvittää ja poistaa.

Liiallinen kosteus rakennusmateriaaleissa lisää hajunmäärää sisäilmassa ja usein onkin että kosteushaitta tai –vaurio ovat yhteydessä hajuhaittaan.

Desinfiointikäsittelyllä saadaan mikrobeja eliminoituja, mutta uusien mikrobien määrää käsittely ei poista. Desinfiointikäsittely tehdään usein kohteessa työskentelevän henkilökunnan turvallisuuden parantamiseksi.
Suoritamme hajunpoisto- ja desinfiointikäsittelyitä esimerkiksi erilaisissa vahinkotapauksissa, homesaneerauksien yhteydessä rakennuttajille, virus- ja bakteeriepidemioissa.

OTA YHTEYTTÄ!

Luotettava Kumppani